Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Ελ

Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
ΕΛ.png

Απόγονοι των Ελ, δύο από τους γιους του Καραγκιόζη. Εμφανή είναι τα ελληνικά γονίδια της μάνας τους, απόγονης των Ελ και γεννημένης νικήτριας
Οι Ελ είναι οι πρώτο-πρώτο-πρώτο-πρώτο-πρώτο Ελλήνες. Αν δεν ήταν αυτοί, θα μαζεύαμε ακόμα κουκουνάρια από τα δέντρα και θα τρώγαμε πέτρες. Είναι οι φυσικοί οχτροί των ΑνθΕΛήννων (γνωστών και ως Serb - όχι λάθος, αυτοί είναι φίλοι) και των πρωτόγονων, οι επίσημοι φύλακες του ΝεοΕΛηννικού Πολιτισμού. Πολλοί είναι αυτοί που ήρθαν από τον Σείριο. Επίσης έχουν κάποιους συμμάχους στην ΕΛβετία, στη Φινλανδία στο ΕΛσίνκι οι οποίοι είναι μεταλλάδες (συγκεκριμένα φαν των lordi) και κάποιους μεταλλωρύχους μεταλλάδες (συγκεκριμένα φαν των Manowar) στο ΕΛ-Ντοράντο, όπου στηρίζεται η οικονομία τους στην γη και το ΕΛ-Πάσο που είναι το κέντρο εμπορίου. Υπόδειγμα της φυλετικής ανωτερότητας των ΕΛ και κατ' επέκτασιν και των ΕΛλήνων είναι ο τιμημένος γιος του πλανήτη Κρύπτον, Καλ ΕΛ, ο οποίος για να μην κομπλεξάρει τους υπόλοιπους με το όνομά του, έγινε γνωστός με το πιο μετριοπαθές Σούπερμαν. Μέγας αντίπαλος των ΕΛ είναι και οι ΑΛ(Βανοι) όντα εργατικά που έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια κατά μιλιούνια, και μπορεί να τα συναντήσει κανείς σε γιαπιά. Οι Ελ είναι μεγάλοι αντίπαλοι των Μπάμπηδων και θεωρούνται ως μεγαλύτερη απειλή γι αυτούς.
Ταυτόχρονα κατάγονται από τον Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων, γεγονός που συνεπάγεται πως έχουμε να κάνουμε με σύνθετες οντότητες που κατοικούν σε πολλαπλές διαστάσεις.

"ΕΛ go home Serios. Seriously"

Πίνακας περιεχομένων

[απόκρυψη]

ΕΛ που έμειναν στην ιστορία (και σε άλλα μαθήματα)

επιδή ταπερισσότερα είναι πολλά δείτε τα από τον σύνδεσμο

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Ελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου